Paní perníkářka Radmila Belinová, peče podle staré, poměrně pracné a zdlouhavé receptury - proto jí dnes málokdo používá. Jejím hlavním principem je tzv. fermentace základního těsta, která trvá cca 4 týdny. Perníky nepřezdobuje, aby vynikl charakter a nadýchanost těsta. U některých motivů se inspirovali ornamentálním cítěním Josefa Lady a používáním některých semínek (dýně, mák, sezam, slunečnice) dosahujeme zajímavých efektů a ještě více se přibližujeme přírodě.
Polabské vánoční trhy 2025
Náš Chovatel 2026
Náš Chovatel - Společenský večer 2026
Ligna Bohemia 2026
Stavitel 2026
Chalupář 2026
Krajská výstava psů 2026
Jarní Zemědělec 2026
Farma 2026
Festival dechovky 2026
Jarní Retro Garáž 2026
Elegance - Avantgarda 2026
Narcis 2026
Regiony České republiky 2026
Svět e-mobility 2026
Natura viva 2026
Lázeňský veletrh 2026
Senior - šikovné ruce našich seniorů 2026
Květy 2026
Jiřinkové slavnosti 2026
Květy