Výstavy
Pro návštěvníky
Pro vystavovatele
O nás
Kontakty
menu ☰
Hlavní stránka výstavy Aktuality Večerní koňská galashow Informace pro vystavovatele Seznam vystavovatelů Denní program Otevírací doba a vstupné, COVID pravidla

Odpolední program druhé předvadiště:

Vozatajský pohár českých sportovních pony cca 11:00 – 14:00


Odpolední program – kryté, centrální předvadiště:

  1. 14.00 zahajuje čtyřspřeží Národní hřebčín (přiveze moderátora, ředitele NH Jiřího Machka a Jana Navrátila, který představí knihu o akademickém malíři Emilovi Kotrbovi 10 min
  2. 14:10 policejní auto
    jízdní policie s ukázkou zásahů a výcviku policejních koní (Petr Doubek) 15 min
  3. 14.25
    minihorse – sulky 4 spřežení – Jarmila Podzemská barely 8 min
  4. 14.33
    spřežení moravských teplokrevníků (Jan Turnovec) 4 min
  5. 14.37
    Příběh Shrek – Lucie Robková (stáj U Sepíka) 10 min
  6. 14.47
    fjordští koně - Žaneta Pfefrová 10 min
  7. 14.57
    fríští koně čtverylka 8 min
  8. 15:05
    pozvánka na večer
    Národní hřebčín – dvojspřeží 3 min
  9. 15:08
    Námořnická pohádka - Petra Šarochová 12 min
  10. 15:20
    pozvánka na večer
    frís – pau de deux Vendulka Šponarová + Jan Vávra 4 min
  11. 15:24
    hafling jako všestranný sportovní kůň – Andrea Kaprasová 10 min
  12. 15:34
    pozvánka na večer
    ČMB – oba ZH – Josef Anderle + Tomáš Hübl 4 min
  13. 15.38
    minihorse – skoky + živá překážka – Jarmila Podzemská 10 min
  14. 15:48
    huculové – Farma Cunkov – Vladimír Opravil 8 min
  15. 15:56
    mini-maxi 2 x pony – Lucie Robková (překážky) 12 min
  16. 16:08
    shetland pony - osmispřeží - Josef Kočovský 4 min
  17. 16:12
    Český sportovní pony – zápřež 5 min
  18. 16:17
    pozvánka na večer
    lipicán Darius – Petr Doubek 4 min
  19. 16:21
    trpasličí voltiž – Petra Šarochová 8 min
  20. 16:29
    Shagya arab - vystoupení 5 min
  21. 16.34
    pozvánka na večer
    oslíci - Petr Svatoš 10 min


    Konec 16.34

    Změna programu vyhrazena.